witte kerst in 2021?

Een witte kerst

“I’m dreaming of a white Christmas…” klinkt idyllisch bij iedereen in de oren.  

We staan te popelen om de Sint binnen te halen en daarna zullen ook heel vlug de kerstdagen daar zijn.

We voelen het al dagelijks. Het daglicht geraakt al moeilijker uit de veren en gaat ook reeds vlugger slapen. De verwarming in huis voelt gezellig aan! 

Het donker van buiten geeft honger naar gezelligheid en dan is er de steeds wederkerende vraag….

“Krijgen we een witte Kerst?” Je kan vóór of tegen sneeuwval zijn. Het kan gevaarlijk glad worden op wegen! Maar toch blijft dit fenomeen iets heel hartverwarmends te hebben. 

Wel, via de site breng ik jullie op de hoogte van de weersvoorspellingen voor de kerstperiode. Vanaf volgende week geef ik je een inzicht naar het weer in deze periode! Tot Kerst hou ik jullie hieromtrent, elke vrijdag, op de hoogte. Elke vrijdagochtend kan je ook steeds op Topradio (rond 7.30 uur) het weerbericht volgen voor het weekend zodat je over de laatste weersontwikkelingen niets zou missen. 

Tijdens de komende weken zal je ook merken hoe boeiend het weer is en welke factoren van belang zijn. Een historische blik, lange termijn verwachtingen, metingen,… kortom alles zal de revue passeren. 

Als jongste weerman ter wereld zette ik mijn eerste stapjes in de magische wereld van “voorspellingen” toen ik ongeveer 7 jaar was. Het mogen meewerken aan het praten over het weer en weerfenomenen, en dit aan alle leeftijden kunnen brengen, was iets dat me direct boeide.

Van een klimaattop, Karrewiet en Warmste Week bij Ketnet tot live weerbericht op Topradio het waren/zijn telkens fantastische en immense ervaringen.

Iedereen praat over het weer en ook de talloze weerspreuken duiden op het belang van het opvolgen van het weer en het opvolgen van het klimaat. 

Wel, juist dit verhaal uit de weerkaarten mogen halen en opvolgen is boeiend!

Vertel het verder zodat iedereen kan volgen en wie weet…

Samen tellen we af!
Let it snow!
Jasper

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x