Uncategorized

Weerbericht 15/10/2021

We starten de dag droog met wolken. 

Rond 11 uur bereikt een zwak koufront ons land en dat geeft regen. Maar die krijgen we niet in al te grote hoeveelheden. Sommige plaatsen houden we het zelfs volledig droog. Het koufront trekt van west naar oost over ons land. En in de middag, als dat boeltje gepasseerd is, staan er ons opklaringen te wachten. De temperaturen die zijn vandaag rond een graad of 15. ‘s nachts dalen de temperaturen in thermometerhut naar ongeveer 4 graden.

Morgen beginnen we de dag met ochtendgrijs en op sommige plaatsen kan deze mist zeer dicht zijn. De zon heeft niet meer de kracht van de zomer om dit vlug op te ruimen maar tegen de middag is dat ochtendgrijs op de meeste plaatsen weg en krijgen we een droge dag met opklaringen. Ook morgen liggen de temperaturen rond de 13 graden. In de nacht daalt de temperatuur dan naar 3 graden. 

Zondag houden we het zeker droog. Een beetje een kopij van het weer van zaterdag met eerst wat mist en dan terug opklaringen. De wolken die kunnen iets meer aanwezig zijn op sommige plaatsen maar zonder enig gevaar voor een buitje. De temperaturen die blijven hangen rond de 15 graden.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x