Weer weekend

Weerbericht 18/02/2022

In de ochtend  regen en trekt de wind in de kustgebieden al stevig aan. Tegen de middag verwachten de storm Eunice zeker al aan de kust. daar krijgen we

windsnelheden tot max 150 km/u op zee en de kustlijn mag toch ook rekenen op windstoten tot 130 km/u. in de rest van oost en west vlaanderen  en antwerpen snelheden van 100- tot 130 km/u.

Limburg en vlaams-brabant  die blijven het meest “gespaard” met snelheden tot 100 km/u en iets meer. Er is wel 1 iets positief want de temperaturen die liggen voor vandaag rond de 13°C. Tegen de vroege avond zou het ergste voorbij moeten zijn voor ons land.

Zaterdag

De wind die gaat gaan liggen en geeft ons wel een droge dag met hier en daar een opklaring. In de avond kan er wel een buitje vallen. De temperatuur die blijft hangen rond de 8°C.

Zondag 

Jammer genoeg geen zon maar wel een dag met regen. De temperatuur die gaat iets stijgen naar zo’n 11°C. En er komt terug een windveld op ons af maar dit lijkt nog niet zo hard te gaan maar moeten we wel nog in het oog houden.

Elke dag om 6 uur 's morgens een gratis weerupdate in je mail!

Meld je aan om elke dag een weerupdate in je mailbox te hebben (controleer ook je spam).

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *