Wie ben ik?

Hallo ik ben Jasper

Toen ik 7 jaar was keek eens naar de lucht en dacht: hoe komt dat het nu slecht weer is. Toen ben ik informatie gaan opzoeken en kreeg ook heel veel uitleg van de vroegere weerman van VTM Eddy De Mey. Hij legde me alles uit. Termen als isobaren, drukgbieden, fronten,… werden zo veel duidelijker! Van wat een hogedrukgebied is tot hoe bliksem ontstaan. De passie groeide immens snel en metingen werden nauwkeurig bijgehouden. Opdrachten in de media rond het weer lieten niet lang op zich wachten. Van lid klimaatpanel Ketnet tot weerman voor de Warmste Week voor Ketnet en Karrewiet tot vlogger voor Vtm Kids.

Het weer is een leuke passie die elke dag de nodige tijd krijgt.

Studio 100 - K3
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x