Uncategorized

Weerbericht 1/10/2021

Vrijdag 

We starten de dag met wolken met kans op een opklaring. Na de middag vergroot dan weer de kans op een bui. De schuldige van deze buien is een koufront dat vanuit het Noorden van Frankrijk naar ons toe komt  en krijgen we een goed voelbare wind. De temperaturen die blijven normaal voor de tijd van het jaar dus rond de 16 graden. ‘s Nachts koelt het af tot 9 graden.

Zaterdag

We beginnen de dag droog met in de ochtend vooral wolken maar op sommige plaatsen ook een opklaring. Temperaturen die blijven rond de 15 graden. 

Dat houden we ook zo tot in het begin van de avond want dan bereikt het eerste front ons land met regen. Dit warmtefront brengt niet alleen hoge temperaturen mee voor tijdens de nacht want die blijven hangen rond de 14 graden maar ook met de nodige neerslag. Misschien toch nog even vermelden dat er zaterdagavond toch wel wat wind wordt verwacht met snelheden tot lokaal 80 km/u.Let dus op als je op de baan zou zijn. Wind en regen is geen goede combinatie.

Zondag 

We starten de dag met regen en ook blijven daar temperaturen doorheen de hele dag hangen rond de 15 graden. In late middag/ vroege avond zijn zeker alle buien uit ons land en houden we het voor de rest van de dag nog droog met stapelwolken. De wind blijft fors in de voormiddag maar zal tijdens het verloop van de dag afnemen.

Tot weers!

NL - Trio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *