Uncategorized

Weerbericht 24/09/2021

Vrijdag

Deze ochtend krijgen we eerst een laag dikke wolken over ons heen maar vanaf 9 uur zou de lucht er toch al iets beter uitzien met nog wolken die we de hele dag zullen moeten meedragen de temperaturen die blijven rond de 21 graden hangen.  Tijdens de late avond trekt die bewolking stilaan weg zodat we tegen middernacht een heldere hemel te zien krijgen .

Zaterdag

Starten we de dag met wat mist of laaghangende bewolking op de meeste plaatsen. Maar ik beloof dat tegen 10/11 uur wordt het ochtendgrijs opgeruimd door een stralende zon en dan zijn we vertrokken voor een dag met een griet van een zon. De temperaturen die blijven mooi met morgen rond de 21 graden in de namiddag. Maar in de avond en naar de nacht toe komen er meer wolken maar deze zijn verder zonder enig gevaar.

Zondag

Gewoon blijven uitslapen want het mooie weer is alweer weg… Zondag wisselen soms brede opklaringen af met wolkenvelden. In het oosten van het land zijn die wolkenvelden meer aanwezig en kan er ook een bui uitvallen. Uit die buitjes zullen wel geen grote hoeveelheden neerslag vallen. De temperaturen blijven ongeveer hetzelfde dus rond de 22 graden. In de late namiddag zou er eventueel zelfs een plaatselijk onweer kunnen voorkomen in de Ardennen.

Beste weerkaarten zijn voor zaterdag want dat is de zonnigste dag van het weekend.

Tot weers!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x