Weer weekend

Weerbericht 17/09/2021

Vandaag

We starten de dag op sommige plaatsen met ochtendgrijs. Tegen de middag zal dat ochtendgrijs overal weg zijn en krijgen we ook een opklaring met een temperatuur van 20-21 graden. De zon zal vandaag nog wat kunnen presteren. 

Zaterdag  

Overwegend zwaarbewolkt een opklaring is mogelijk en misschien niet onbelangrijk maar we houden het droog. De temperaturen die blijven dezelfde als vandaag met dus 20 a 21 graden. Daarmee zitten we dan ook perfect op het gemiddelde voor deze tijd van het jaar.

Zondag

Zondag is zijn naam niet waardig want we krijgen een bewolkte dag waar de zon minder op het appel zal zijn. Een lokale bui is dan ook zeker mogelijk. Het gaat dan wel om plaatselijke fenomenen maar het is niet uitgesloten. Temperatuur blijft wel relatief aangenaam hangen bij de 20 a 21 graden. Een koudefront komt via Frankrijk dichterbij en in de nacht van zondag maandag brengt dat front ook regen mee. Wisselvalligheid troef dan.  

Maandag kortweg regen maar dinsdag en woensdag 

houden we het droog met een streepje zon en temperaturen die blijven rond de 21  graden. Niet klagen hé mannen. De regen zorgt ervoor dat onze waterfactuur niet zal stijgen.

Elke dag om 6 uur 's morgens een gratis weerupdate in je mail!

Meld je aan om elke dag een weerupdate in je mailbox te hebben (controleer ook je spam).

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x