Weer weekend

Weerbericht 19/11/2021

Gisteren konden we genieten van een zonnetje maar vandaag is die zon ver te zoeken. 

Deze ochtend starten we op sommige plaatsen met mist. In de Ardennen blijft de mist een hele dag hangen in Vlaanderen trekt die mist weg maar het blijft wel zwaar bewolkt met hier en daar een buitje en temperaturen zo rond de 12°C. Een zacht briesje van rond de 3 beaufort (16km/uur) uit het zuidwesten blaast de werkweek uit en het weekend kan dan starten.

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gaan die temperaturen naar 7°C en gaan we terug zien dat de mist zal aandikken.

Tegen de ochtend zal er dan ook op sommige plaatsen wat hardnekkige mist aanwezig zijn. Die mist zal in de loop van de ochtend wegtrekken maar de wolken die blijven wel aanwezig met in de namiddag ook een bui.  Zaterdagvoormiddag en tot kort na de middag zullen momenten worden om van te genieten. De temperaturen die dalen wel al naar 10 à 11 graden. We zitten dus alvast in een dalende lijn met de temperaturen.

En net die daling zet zich zondag nog verder want dan halen we nog temperaturen tot een graad of 8. De buien zullen wat talrijker zijn. En ja het toch aan te raden om bij het buitengaan een paraplu bij de hand te hebben.

De wind draait van het Z naar het N en dat wil al wat zeggen hé…

Jullie voelen mij misschien toch al wat komen en ja de temperaturen voor volgende week hou die maar al goed in de gaten. Het wordt nog wat frisser.

Tot weers!

Elke dag om 6 uur 's morgens een gratis weerupdate in je mail!

Meld je aan om elke dag een weerupdate in je mailbox te hebben (controleer ook je spam).

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x