Weer weekend

Weerbericht Topradio 03/09/2021

Een hogedrukgebied van boven Groot-Brittannië schuift via Scandinavië meer naar het vasteland en dat gaan we geweten hebben. Droge land lucht vanuit het oosten krijgt dan een vrije weg naar onze regio’s.

Vandaag 

De vroege vogels hadden vandaag misschien wat last van ochtendnevel maar deze zal heel vlug verdwijnen. Nadien krijgt de zon de hoofdrol en kunnen we dus genieten van een mooie dag met af en toe nog een stapelwolk. Een mooie dag met  temperaturen rond de 

24 graden centrum van het land aan de kust en Ardennen 20 graden. Terrasjesweer mannen!

Zaterdag 

We starten de dag met ochtendgrijs maar daarna krijgen we de zon terug. Af en toe een stapelwolk maar die kunnen de pret zeker niet bederven. We houden het zeker droog en temperaturen tussen de 22 en 25 graden staan dan terug op het menu. Temperaturen tijdens de nacht zo rond de 12 à 13 graden.

Zondag 

De stapelwolken zullen er ook terug wel bij zijn maar jongens toch wat een temperaturen. We gaan zo tussen de 23 en 26 graden eindigen op het warmste van de dag. Mooie temperaturen en de zon dat is toch een tijdje geleden en het liedje zou nog niet gedaan zijn .

Dat hogedrukgebied nestelt zich daar goed boven het vasteland en ook tot midden volgende week veel zon en dan zouden zelfs de stapelwolken alles overlaten aan de zon. enig minpuntje voor zondag is dat er een lokale bui mogelijk is in de ochtend. De kans is het grootst in de maasvallei.

Tot weers!!!

Elke dag om 6 uur 's morgens een gratis weerupdate in je mail!

Meld je aan om elke dag een weerupdate in je mailbox te hebben (controleer ook je spam).

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *