Extra nieuws

Extra nieuws!!

Het nieuwe najaar van TOPradio startte op maandag 23 augustus met Jeroen & Koen! Iedereen dacht dat ze weg waren, opgeslokt door een zwart gat in de ether. Nu, een eeuwigheid later, zijn ze terug! En hoe! Vanaf 23 augustus knallen Jeroen & Koen je weer onhoudbaar vantussen de lakens met een selectie pompende beats en verbale ongein. Word je niet wakker van je wekker?

Niet warm van je alarm? Zet ‘m dan op de ultieme buzzer beater van Jeroen Gorus en Koen Van der Sloten.

Rond de klok van 7.30 uur op vrijdagochtend neemt dit uitmuntende duo zijn luisteraars mee naar de rubriek “weer weekend!” De immens belangrijke vraag “Welk weer wordt het dit weekend?” zal opgelost worden door de jongste weerman ter wereld Jasper Cool. Jasper nam het weerbericht voor deze ochtendshow vroeger al op zich en zal dus vanaf vrijdag 27 augustus ek. de luisteraars terug de weerkaarten voorleggen voor het weekend. Tips over wat je kan doen in het weekend zullen dan ook niet ver weg zijn.

Jasper is geen onbekende in het wereldje van televisie en radio en alles rond het weer is zijn passie. Alle waarnemingen van Jasper rond het weer kan je ook steeds volgen via de site www.meteojasper.be Het motto van Jasper is dan ook (en dit vanaf de leeftijd van 7 jaar) meten is weten. Het weerstation is al enkele jaren een vast gegeven bij Jasper thuis. De bedoeling van Jasper met zijn weerbericht en ook de website is om meer mensen te betrekken bij waarnemingen van het weer. “Het weer is zo belangrijk voor iedereen! Waar gaan we naartoe? Welke kledij nemen we mee? Gaat het een witte Kerst zijn? Duizenden vragen kom telkens “weer”. Naast de waarnemingen kan je bij Jasper ook steeds terecht voor de weerspreuk van de dag. Volgens Jasper zit veel oude wijsheid vervat in deze spreuken en vatten ze zoveel levenswijsheid samen. Of ze telkens kloppen is een andere vraag ….

Voor regio Dendermonde kan je via deze site alle waarnemingen à la minute volgen. Luister alvast live naar het weerbericht elke vrijdag op Topradio en plan zo makkelijk jouw weekend!

24/08/2021 – live in de ochtendshow….
Wat een eer dat ik aan hun show wekelijks mag meewerken!
NL - Trio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *